Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1847883 www.bgdnes.bg

Българка изчезна в Италия

Българско момиче, което е било осиновено в Италия, е изчезнало. И от Интерпол се включиха в издирването на 18-годишната Марияна Чендрон.
Карабинерите и Интерпол работят по версии, че или Марияна е била отвлечена, или е избягала сама от дома на осиновителите си. Ако не е била похитена, се предполага, че тя се крие при познати във Франция, но криминалистите не отричат и възможността тя да се е прибрала в родината си България.
За изчезването на Марияна Чендрон беше съобщено в италианската програма за издирване на безследно изчезнали хора по новинарските канали. След оповестяването бяха получени множество сигнали, че момичето е видяно в района на Местре, Маргера, Абано Терме, Кординяно и Тобмоло, в областта Венето. Разследващите обаче смятат, че повечето сигнали са били фалшиви или хора в желанието си да помогнат са се припознали и по този начин са дали заблуждаваща информация в полицията.
Марияна е работела в ресторант в голф клуб в Кастелфранко Венето край Тревизо и е живеела с осиновителите си в община Паезе.
Пред свои познати тя често е казвала, че иска да замине за Франция. Има няколко случая, в които 18-годишната българка е напускала дома си за по няколко дни.
Последно Марияна е била видяна, когато излизала за работа на 27 февруари и тъкмо е получила поредната си заплата. Малко преди да изчезне, Мариана написала във Фейсбук, че за известно време няма да качва съобщения, защото няма да има достъп до компютър. Тя е заявила още, че съжалява, че животът й се е объркал и че трябва да се раздели с някои хора.
Въпреки че тези факти потвърждават версията, че момичето по своя воля е заминало, криминалистите проверяват версията, че Марияна Чендрон е станала жертва на трафик на бели робини и може да е била принудена да проституира.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама