Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1847898 www.bgdnes.bg

Пребиха депутатка заради цигара

Швейцарска депутатка бе изгонена и бита като мръсно куче  от елитен бар заради цигара.

51-годишната Жаклин Бадран ядоса със своеволието си охраната на тузарския клуб "Аура" в центъра на Цюрих в петък вечерта, пише таблоидът "Блик". Народната представителка от Социалдемократическата партия присъства на купон за рождения ден на местно радио. Тъй като й писнало постоянно да си пробива път през тълпата до изхода, за да дръпне един фас, решила на своя глава да отвори прозорец в едно от фоайетата.


Един от пазачите пристигнал и вдигнал луд скандал. След кратка разправия хванал депутатката и я измъкнал навън. Пред входа я блъснал на земята и треснал вратата пред нея.

Реклама

"Беше наистина брутално! Цялата съм в синини", разказа пред "Блик" народната избраница. Отгоре на всичко сценката се развила пред журналист от влиятелния седмичник "Велтвохе". "Той въобще не ми помогна, държа се като истински еснаф", възнегодува пострадалата.

По думите й тя е страстна пушачка и пафка по 2 кутии "Мурати" на ден. Според оправданието й не е извършила нищо нередно, тъй като не е димяла в затворено помещение, а на отворен джам. Не така смята управата на свръхмодерния клуб "Аура". Шефовете на заведението спазват до дупка правилата и не правят изключение дори и за най-големите знаменитости.


Жаклин Бадран е родена в Сидни, Австралия, в семейството на швейцарка и ливанец. В края на 60-те фамилията се заселва в Цюрих. Амбициозната девойка завършва биология и икономика, а през 2000 г. основава собствена софтуерна фирма. През 2011 г. година влезе в Националния съвет (долната камара на федералния парламент в Берн) с листата на социалдемократите.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама