Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1849322 www.bgdnes.bg

Цветанов: Костов никога не си е слагал на сърце хорските проблеми

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов коментира работата на служебното правителство и натиска, който се оказва върху него. Той направи и анализ на част от предизборните изказванията на някои от конкурентите си.

"Очевидно е, че Иван Костов много добре познава похватите на кризисния PR и все по-очевидно става, че съди по себе си. Всички помним бомбичката край дома му в "Драгалевци", каза той.

Реклама


"Всеки път, когато Костов сипе обвинения по ГЕРБ, значи сме си свършили работата добре. Желаем му здраве и никога да не влиза в болница с диагноза сърдечни проблеми. Всъщност, на него това няма как да му се случи, защото не помним някога да си е слагал на сърце проблемите на хората", заяви Цветан Цветанов.

"Призоваваме Костов, БСП и ДПС да спрат да притискат служебното правителство и да оказват политически партиен натиск. Те имаха възможност да съставят кабинет, можеше вече да са управляващи, да са увеличили доходите на хората, Станишев да е разкрил 250 хиляди нови работни места, да е намалил цената на тока и спокойно да прилага 100-те си антикризисни мерки", каза още Цветан Цветанов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама