Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1849980 www.bgdnes.bg

Берлускони ослепява!

Силвио Берлускони хептен го закъса със зрението и вече ходи навсякъде с тъмни очила.

76-годишният бивш италиански премиер не показа очите си и по време на гласуването в събота за избор на нов председател на Сената. Горната камара на парламента в Рим избра за свой шеф някогашния борец срещу мафията и магистрат Пиеро Грасо.

Берлускони през цялото време гледаше през плътните очила, които свали само за миг, докато пускаше гласа си в специална кутия. В петък той излезе от болницата в Милано, където постъпи преди седмица заради проблеми с очите. Според италианските медии обаче той просто се скрил от едно от съдебните изслушвания по няколкото дела срещу него. Във влошеното му здраве се усъмниха дори и прокурорите и назначиха проверка заради неявяването му в съда.


Най-сериозните опасения на магната са свързани с обвинението в секс с непълнолетната мароканка Карима ел Махруг, позната като Руби. Ако то се докаже, Берлускони го грози затвор от 15 години. Заради гласуването в Сената той избегна и изслушване по другия процес - т.нар. Медиасет, в който става дума за данъчни измами в притежавания от него медиен холдинг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама