Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1850295 www.bgdnes.bg

Двама убити и трима ранени при кървава драма в столицата

Стрелба възникна в столичния квартал „Димитър Миленков". Изстрелите са били чути около 17.15 часа в района на гара Искър, съобщиха от СДВР.

По официална информация на МВР четирима души са влезли в конфликт с мъж - местен автомонтьор. По време на скандала той ги прострелва, а след това насочва оръжието и към себе си.

Реклама

На място е убит един от простреляните, а останалите трима са ранени, сред тях и две жени. Стрелецът също е пострадал тежко, но според полицията "има жизнени функции".

Една от ранените тежко жени е била откарана в "Пирогов". От болницата съобщиха, че тя е починала.

Свидетели на последиците от стрелбата разказаха, че на място има много полицаи.

Към момента е ясно, че 26-годишен младеж на име Кирил е починал на място. 29-годишна жена също е издъхнала в „Пирогов". Нейното име е Веселка. Стрелецът, който се е гръмнал, пък е 67 години и се казва Иван. В болница са откарани майката (56 г.) и 22-годишно момче.

Пред бТВ свидетели разказаха, че стрелецът и убитият младеж се скарали вчера - Кирил запалил гума, а Иван се скарал, че димът му пречи. Днес Иван отишъл в къщата на Кирил и гръмнал него, майка му, сестра му и пръсъстващ гост. После си отишъл в къщи и се гръмнал.

 

Очаквайте подробности!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама