Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1850681 www.bgdnes.bg

Астролози:Идат катаклизми

Земетресения, урагани и наводнения може да ни ударят до дни заради струпване на четири планети, предупреждават астролози.

Опасните дати са 20 и 27 март, както и след това 3 и 10 април.

"В близките дни ще има натрупване на планети, и то в знак Овен, което винаги се свързва с аномалии във времето. Планетите са Марс, Слънце, Уран и Венера", обясни пред вестника астроложката Румяна Тончева.

Реклама

Това потвърждава и нейният колега Филип Филипов, според когото на въпросните дати са възможни опасни метеорологични явления като земетресения, урагани и наводнения.
Двамата астролози обаче не могат да конкретизират какъв точно ще е природният феномен и къде ще се случи.

"Такъв тип предвиждания изискват сложни изчисления и анализ. Има такова струпване на планети, което като цяло се свързва с аномалии. Не може обаче да се предвещае къде точно ще се случат те", обясни още Тончева.

Възможни са природни и политически катаклизми, като новоизбраното правителство ще има сериозни проблеми пред себе си, коментира пък Филипов. Според него напрежението, което е обхванало хората, ще продължи да ни държи още време. Според него хората, които се грижат за безопасността на политиците, трябва да са нащрек, защото има вероятност от атентати.

"Трябва да се направи всичко възможно, за да се запази мирът и спокойствието в обществото в това изключително напрегнато време", каза астрологът в ефира на ТВ7.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама