Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1851293 www.bgdnes.bg

Мистър България: Антимафиотите с автомати, които нахлуха в дома ми, умориха баба ми

"Мистър българия 2003" Мирослав Йончев обвини антимафиотите с автомати, които нахлуха в дома му и го задържаха пред очите детето му и баба му, че са виновни за смъртта на възрастната пенсионерка.

"Баба ми за съжаление след това почина. След като я заградиха маскирани хора с автомати, на следващия ден състоянието й се влоши и тя си отиде от този свят", каза Йончев.
 
Досега нито една манекенка, която е твърдяла, че е проституирала, не е свързана с моята агенция. Това каза пред bTV излезлият преди броени дни от затвора „Мистър България 2003" Мирослав Йончев.

Реклама

Той опроверга голяма част от нещата, които са написани за него по време на престоя му в затвора. И призова разследващите журналисти да се поровят по-дълбоко в съдебния процес срещу него, за да извадят наяве истината.

„Нещата, които се случват, са много по-големи от мене. Аз съм далече от политиката, въпреки образованието, което имам. Аз съм „сготвен" и ще търся правата си срещу всеки един вестник, който е писал, че Алексей Петров ми е чичо, че съм рязал лица на манекенки и съм ги заливал с киселина, че имам имоти в Сен Тропе", каза Мирослав Йончев.

„С нетърпение чакам да мине делото. Аз не искам като идиот да се изпъна тук и да кажа така е, така е, така е. Искам да излезе истината. От 13-годишен работя за България - с всички титли като световен шампион от спорта и модата" заключи „Мистър България 2003".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама