Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1851392 www.bgdnes.bg

Майката на Кардашиян лъсна в порно

Порнокомпромат за атрактивната майка на Ким Кардашиян е на път да се появи в интернет.
Розовото филмче за 57-годишната Крис Дженър е правено през 80-те години на миналия век, когато засуканата американка все още е омъжена за известния адвокат Робърт Кардашиян, който защитаваше в мегапроцеса за убийство футболиста О Джей Симпсън. Домашното видео на родената в Сан Диего Кристен Мери било с известния холивудски аниматор Тод Уотърман.
Информацията за скандалното клипче бе публикувана в блога на Перез Хилтън, който се позовава на източник, близък до семейство Кардашиян. Блогърът е сред хората в Холивуд, който е най-добре запознат с тайните на звездите и често пуска достоверни новини, които знаменитостите опитват да укрият по всякакъв начин. В допълнение към статията си Перез изтъква, че компроматът вече бил готов за дистрибуция, но все още се изчаквал удобният момент. Според него притежателят на видеото в момента опитвал да постигне споразумение с Дженър да отмени пускането му, което да бъде заплатено подобаващо. Личното състояние на мама Дженър, която от 1991 г. е омъжена за златното момче на американската атлетика Брус Дженър, се оценява на около 20 млн. долара. Семейните авоари се допълват и от Брус, който на олимпийските игри в Монреал през 1976 г. спечели златен медал в десетобоя и все още има тлъсти рекламни договори с известни марки за спортна екипировка. Близък на популярната в Америка звездна двойка обаче споделя, че бившият атлет отдавна имал намерение да зареже палавата си съпруга, а порнокомпроматът щял да бъде удобен повод да подаде документи за разтрогване на брака.

И щерката пробива с мръснишко видео

Най-известната дъщеря на Крис Дженър - Ким Кардашиян, проби в Холивуд именно с домашно сексвидео. През 2007 г. дебютното клипче на цицорестата арменка с гаджето й Рей Джи разби всички рекорди по гледаемост и за дни изстреля брюнетката на върха на славата. Три години след дебютното си домашно порно Ким пусна в световната мрежа още по-пикантно клипче с надарения чернокож рапър. Тогава правата за порното с Кардашиян се държаха от емблемата във филмовата индустрия за възрастни "Вивид ентъртеймънт". Първоначално маститите продуценти искаха 30 млн. долара да продадат клипа на търсачките за порнофилми, но в крайна сметка склониха на далеч по-скромна сума - 5 млн. долара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама