Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1851727 www.bgdnes.bg

Съветничка на Бойко атакува листите

Съветничка на Бойко
атакува листите

Надя Панкова


Дясната ръка на експремиера Бойко Борисов - Румяна Бъчварова, която бе шеф на политическия кабинет на министър-председателя, е номинирана за депутат в един от столичните избирателни райони, научи "България Днес". Тя не е член на ГЕРБ, но въпреки това вероятно ще бъде включена в листата за София.


Гербери пък се хванали за гушите заради ексминистрите Ивайло Московски и Делян Добрев. Въпреки че в Пазарджик Московски е сигурен водач, в столицата се опънали и настояли да води при тях. Московски има вече три номинации за водач. Делегати на събрания в Хасково и София се изпокарали и за бившия икономически министър Делян Добрев.

Активистите на партията го номинирали едновременно и в столицата, и в Хасково. Самият бивш министър мълчал къде иска да се състезава. Много от депутатите също са номинирани по няколко пъти - Александър Ненков и Димитър Главчев имат по няколко издигания в различните райони на столицата, признаха още от ГЕРБ. От партията коментираха още, че ще регистрират листите си в ЦИК на 8 април.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама