Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1851862 www.bgdnes.bg

Мъж без пенис спал със 100 жени

Красив мъжага на 39 г. от Манчестър стана световна сензация с признанието си, че е спал с повече от 100 жени, въпреки че няма пенис.
Андрю Уордъл се ражда без мъжко достойнство, но с тестиси и здраво тяло. Втрещена от недъга, майка му, която тогава е на 17 г., го изоставя в болницата, а няколко месеца по-късно той е осиновен от двойка от Уелс. Приемните му родители правят всичко по силите си да възстановяват половия му орган или поне функцията за уриниране със скъпоструващи операции. Детето претърпява 15 операции в Лондон, като единственият ефект от тях е, че може да ходи по малка нужда с вградена в тялото му тръбичка. Докато е още невръстен малчуган, Уордъл не чувства липсата на пенис. Проблемът се появява, когато става тийнейджър. Приятната му външност привлича младите момичета и на 17-годишна възраст вече има сериозна приятелка.
"Бяхме заедно 4 лета. Тя бе прекрасно момиче, затова първият ми сексуален контакт мина добре. В крайна сметка се разделихме, защото тя искаше да изпита неща, които аз не бях способен да правя", спомня си за първата любов мъжът. Разочарованието от несполуката в сексуалния живот го тласка към дрогата. Андрю започва редовно да ползва екстази и LSD.
"Когато се дрогирах, това ми осигуряваше перфектно прикритие. Вкарвах мадамите в леглото, но им казвах, че нищо не може да се случи, защото не мога да го вдигна заради наркотиците. Така вкарах в леглото над 100 жени. Някои за по една нощ, с други имах дълготрайни връзки. Фактът, че не спях с тях просто ей така, ме направи още по-привлекателен за тях. Бях чаровен, защото не ставаше въпрос само за секс", разказва Андрю. Голяма част от "секс" авантюрите Уордъл преживява в Испания и други западноевропейски държави. Той напуснал родината си и започнал да търси щастието си на континента, където работи като барман в нощни заведения.
"Имаше периоди, в които работих и като готвач и портиер, но и тогава успявах да забия по някоя девойка. Само на много малка част от тях признах, че нямам пенис", допълва британецът. След дълги години митарстване по чужбина той достига дъното. Прави опит за самоубийство. Тогава на помощ се притичала сестра му, която също като него е осиновена от семейството от Уелс.
"След опита ми да посегна на живота си сестра ми ме заведе при пластичен хирург. Той ми вдъхна вяра в живота, когато ми каза, че може да ми присади мъжко достойнство", категоричен е Андрю. За негово щастие той попада в ръцете на световно признати уролози от лондонския Юнивърсити колидж. Лекарите дълго време умуват как да оправят проблема и в крайна сметка решават да му присадят пенис, който е "отгледан" върху собствената му ръка. Лекарите ще използват клетки, съдове и нервни окончания от областта на ръката му между китката и лакътя. Кожата ще бъде увита като тръбичка, която след това ще бъде присадена на правилното място. Новият имплант ще бъде задействан с помпа и през него ще може да преминава урината.
"Много съм щастлив, че най-после ще мога да заживея като нормален мъж", заявява Уордъл. Сложната медицинска интервенция, на която ще бъде подложен, ще трае 12 часа и ще включва три операции.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама