Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1852273 www.bgdnes.bg

Индийка има петима съпрузи, всичките са братя

Млада индийка живее с петима съпрузи, които са братя.

21-годишната Раджо Верма дели една барака с всичките, а освен това гледа и 18-месечния си син Джай, разказва британският таблоид "Сън". Както може да се предположи, тя няма никаква представа кой от мъжете е баща на хлапето.

Раждо всяка вечер спи с различен партньор, а петимата се редуват на ротационен принцип. Официално тя е омъжена само за 21-годишния Гудду, но според обичаите в селото им в северния щат Утаракханд тя трябва да подслони и братята му. Така жената заживява и с Баджу, Сант Рам, Гопал и Динеш, на възраст от 32 до 18 години.

Реклама


"В началото се чувствах малко неудобно. Но аз не облагодетелствам нито един от тях", споделя Раджо. Докато тя върти мизерното домакинство и се грижи за бебето си, нейните съпрузи работят в столицата на щата - Дехрадун. Изкарват обаче колкото да не остане многолюдното семейство без храна.

Баджу, който е най-възрастният от петимата, казва, че не вижда никакъв проблем. "Смятам я за жена и спя с нея, както и останалите ми братя", обяснява индиецът.


Раджо добавя, че майка й също била омъжена за братя, но само за трима. Това е древна традиция в Утаракханд, съвременният термин за която е "полиандрия".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама