Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1852622 www.bgdnes.bg

Няма заподозрян за убийството на агронома от Пловдив

Няма заподозрян за убийството на Самуил Лазаров от Пловдив. 88 годишният пенсиониран агроном бе открит мъртъв в жилището си на улица „Младежка" в неделя по обед. На страшната гледка се натъкнала дъщерята на възрастния човек, която отишла да занесе храна на баща си. Апартаментът бил опръскан с кръв, а по главата на стареца имало множество наранявания, нанесени с тъп предмет. Външната врата била заключена, по нея нямало следи от взлом.


Окръжна прокуратура образува дело за убийство срещу неизвестен извършител. Информациите, че има заподозрян по случая са абсолютни спекулации. Такъв до момента няма, каза говорителят на магистратите прокурор Галина Андреева.

Реклама

Не се знае дали извършителят, ако той е бил един, е задигнал нещо от жилището на Лазаров. Няма реална причина за зверството, коментираха пък от полицията.

Агрономът не е споделял със съседи да е бил притесняван от нещо или притискан от някого. Комшиите не са чули викове, нито пък са видели подозрително или непознато лице да посещава дядото. Те се вайкат, ужасени от станалото и споделят, че само ден преди да стане трагедията Лазаров слизал да подрязва в градинката храстите.

Чака се да излезе съдебно-медицинската експертиза. Полицията продължава да нищи случая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама