Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1852684 www.bgdnes.bg

Тя продава земя за рестерилизация на мъжа си

Мадлен (33) от германския град Рюген прави всичко възможно, за да накара Улф, с когото са женени от 2 години, да имат общо дете. И въпреки че тя има две дечица от предишни връзки, се бори много напористо за "бебе на всяка цена". Притиска го. Само че има един много сериозен проблем: Улф е стерилизиран от 4 години. За да е възможна появата на негов наследник, трябва да се подложи на скъпоструваща операция. Както доктор описва състоянието му, "това е все едно да зашиеш преварени спагети".

Историята разказа тези дни предаването по немската телевизия Ер Те Ел "Mitten in Leben" ("В центъра на живота").

Реклама

2 500 евро са необходими за манипулацията, на която да се подложи 34-годишния мъж, който е електротехник. Той се чувства и без това натоварен с отговорности покрай доведените му деца, че за него е немислимо да има и още едно.

Мадлен обаче го приучава стъпка по стъпка: дава му в ръце да държи кукла, да я облича, сменя пелените и прочие. Виж предаването ТУК.

Той е отегчен, оправдава се с непостоянната си трудова заетост, защото за него има работа през лятото, но през зимата натовареността му е спаднала значително.

Мадлен се съветва с приятелката си - маникьористката Събине. Тя също не може да я разбере защо толкова настоява за трето дете.

Мадлен даже намира купувач на любимото влакче на Улф, с който тъкмо да се споразумее за 450 евро, би било в помощ за рестерелизацията, и в стаята влиза съпругът й. Той е ударен като гръм от ясно небе от постъпката на Мадлен.

Тя стига до крайности: казва, че или ще се разведат, или ще се разделят, щом не иска да се оперира и "да заживеят като нормално семейство с три деца". Жената го заплашва, че ще отиде в инвитро клиника, за да ползва чужда сперма "под наем" за оплождане.

Реклама

Едва успява да го накара да отидат при уролог. Той обяснява рисковете при такава операция. Според специалистката при 9 от 10 случая е успешна рестерилизацията. "Но всичко зависи от самата двойка", обобщи лекарката.

Мадлен продава малък имот с бунгало и градина за 1 800 евро и така значително си помогна да събере сумата за операция. И в този случай тя не се допита до Улф.

"Бебе на всяка цена - не по този начин", мъмри я Събине.

Улф също много се озадачи на имотната продажба, но нищо повече не можеше да направи. Всичко бе вече в ръцете на жена му.

В крайна сметка операцията мина. Улф отстъпи пред всички молби на Мадлен да забременее. Сега двамата правят опити за бебе и изглеждат щастливи родители.

Реклама
Реклама
Реклама