Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1853408 www.bgdnes.bg

Троянеца искал да стане крал на порното

Григор Колев

Опандизеният за втори път бургаски ъндърграунд герой Георги Николов-Троянеца е имал солидни амбиции в развитието на свой бизнес, свързан с порнография и заснемане на филми с подобна тематика.
Николов бе осъден от Бургаския районен съд на 5 години затвор при общ режим в общежитие от открит тип и глоба в размер на 12 000 лева. Съдът го призна за виновен в извършване на 8 престъпления за разврат с непълнолетни.
В хода на разследването станало ясно, че Троянеца е искал да развие търговия, предлагайки секс на живо и онлайн за потребителите в интернет. За целта е планирал да закупи над 10 малки гарсониери, които да станат арена на бизнеса му. Помещенията е трябвало да бъдат оборудвани с камери, рутери, компютри и много бърз интернет. В отделните стаи щяло да се предлага различен тип порно - стандартно, групово, садо-мазо, междурасово и т.н. Потребителите щели да могат да гледат на живо за 1 евро на час. Троянеца вече е започнал да събира и желаещи момичета и момчета да се включат в неговия проект. Той планирал да даде работа на над 60 порноучастници. Заплащането щяло да бъде на час според брой на посещенията, но не по-малко от 150-200 лева за един час порноизпълнения. Според неговите планове само за една година е щял да спечели поне 1 милион евро и да разшири още повече бизнеса си.

Той имал ексцентричната амбиция да стане един от новите порнокрале в световен мащаб.
Троянеца отдавна "експлоатира" дома училище "А.Г. Коджакафалията" в Бургас. От там до преди години той редовно се е снабдявал с малолетни проститутки. Основен негов партньор в бизнеса беше Константин Стоянов-Мудния.
Мудния и Троянеца действали по проста схема. Правели всичко, за да спечелят доверието на сирачетата. Момичетата се влюбвали в тях. После се подчинявали на всяка тяхна заповед. Троянеца е спряган от местните като враг на несебърския силов бос Димитър Желязков - Митьо Очите. Георги Николов стана известен и с това, че обича да отглежда в своето жилище екзотични влечуги. Той има голям аквариум с опасни отровни змии, гущери и хамелеони. Според хора от ъндърграунда, когато искал да сплаши свой конкурент, той действал по следния начин. Бригадата му довеждала "виновника" в дома му. Ако конкурентът не проявявал разум, Троянеца отивал до аквариум с три вида змии - кралска кобра, черна мамба и австралийски тайпан. Троянеца гледал право в очите на своя конкурент и му "обещавал" с меден глас, че ще го запознае отблизо с трите прелестни влечуги. Това обикновено давало бърз резултат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама