Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1853410 www.bgdnes.bg

Елтехник заклан в лицето

52-годишен мъж бе нападнат вчера сутринта на спирка по пътя Варна - Златни пясъци. Данчо, който бил елтехник, излязъл от къщата си, но бил причакан от двама неизвестни. Те го нападнали ненадейно към 7,30 ч. до вилна зона Траката на бул. "Княз Борис III" във Варна и започнали да го ръгат с ножове по лицето. Той се опитал да се предпази, но докато се защитавал, били нарязани и ръцете му.

Мъжът бил нарязан жестоко, като кръвта му била пръсната на метри от мястото на инцидента. Той бил откаран в спешното отделение на болница “Света Анна”.
Съседи разказали, че предната вечер в къщата на Данчо се празнувал рожден ден. Комшиите му забелязали около 19 ч. двама непознати, които се въртели около дома му. Единият бил с бяло яке, а другият - с черно. Полицията подозира, че нападателите са същите, които са обикаляли около къщата предишната вечер. Единият от сутрешните нападатели също бил с бяла връхна дреха.
Комшиите описват Данчо като изключително кротък човек и недоумяват защо той е бил нападнат. Пострадалият обяснил пред полицаите, че не познава нападателите и няма представа защо се е разиграл инцидентът.
Свидетел на кървавия екшън станал ветеринарен лекар, чийто кабинет се намирал в близост. Той отказал да разкаже подробности, но съпругата му видяла как пострадалият побягнал към кабинета с викове “Помощ! Помощ!”.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама