Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1853751 www.bgdnes.bg

Скандалният селски кмет: Не съм си вадил оная работа, хванах се за нея. Петкана ме заръба

„Знаете какви са отношенията в едно село. Не съм си вадил оная работа, само се хванах за нея, за да покажа, че аз съм тука кметът и аз определям реда в селото. Как да отговоря на всичките им гнусни нападки и закани?! Това заяви кметът на созополското село Габър Димитър Трънков, срещу когото Районната прокуратура в Бургас започна преписка, след като се заговори, че си е размахвал половия орган пред жени от селото.

„Въпросната Петкана е луда, знаят я всички. Тя наистина си вдигна полата пред мене и се наг.зи. Но това не е всичко. Виждал съм я как си сваля гащите и си показва "нейната работа" пред мъжете, насред центъра на селото", каза Трънков пред регионалният сайт "Флагман".

Реклама

Кметът беше много огорчен, че свадата му с няколко недоволни съселяни е стигнала до медиите. Петкана била една от тях. Тя така била озверяла, че един ден му налетяла и почнала да му ръба ръцете, одрала го целия.

„Още имам белези, като диво животно беше, ама не се оплаквам, нали?!", каза Трънков.

Подписката за свалянето му била предприета от хора, на които той наложил глоби за различни нарушения. Петкана си била вдигнала бетонна ограда, която с цели 60 см отнемала площ от селския площад. Самият кмет я бил хващал да краде желязо от електрическите стълбове.

Кметът посочи като свои врагове Румен Димитров, Стояна Кавръкова, някоя си Зафира и още трима мъже. Това били все хора, забъркани в имотни измами и незаконни строителства.

В полицията той предал видеозаписи, в които се вижда как връчва постановленията за наказания пред кметството и как един от враговете му налита да го бие в гръб.

Храбростта и непоклатимостта да се поддаде на тези изнудвачи му докарали всички неприятности.

62-годишната Петкана Янева пък заяви, че името й е опетнено. Имала внуци, които четяли тези гнусотии.

Реклама
Реклама
Реклама