Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1854069 www.bgdnes.bg

Бивш полицай към кмета на Монтана: Как не ви е срам, продадохте цялото ни село!

Бивш полицай нападна в ефир кмета на Монтана Златко Живков за това, че е продал цялото село Трифоново на свой приближен общински съветник.

"Продаде собственото си училище, продаде стадиона, на който стана футболист" изригна пред ТV7 ченгето.

Реклама


"Как не те е срам!", повтори няколко пъти бившият полицай от Трифоново под одобрителните възгласи на граждани на Монтана около него. Той бе недоволен от раздаването на земи в селото, където се строят вили и резиденции на властта с благословията и на поставения кметски наместник Киров.

"Има медицински случай", подхвърли по адрес на полицая кметът Живков и допълни, че го напада, защото не му разрешили незаконна постройка в селището. Гражданите на площада негодуваха и от занемарения граждански контрол в общината. На нападките кметски човек отвърна, че сесиите на Общинския съвет винаги са били отворени за граждани.

Кметът Живков за пореден път отхвърли обвиненията на лидера на РЗС Яне Янев за участието му в далавера и наличието на конфликт на интереси със семейната аптека на съпругата му.

 "Всеки ме атакува според акъла си и предизборните си цели", подхвърли градоначалникът.Той опроверга твърденията, че има милиони и дворци в чужбина, но призна, че има разследване срещу него и предстои прокуратурата и съдът да кажат тежката си дума.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама