Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1855300 www.bgdnes.bg

Ще се женя за бавачката!

Тийнейджърка е на път да стане момче, за да може да се ожени за бавачката си, която е най-добра приятелка на майка й.



19-годишната Боби Франсис Барнс с нетърпение очаква деня, в който хирурзи ще я направят истински мъж и ще може да се отдаде на креватни ласки с 12 лета по-възрастната от нея Дона Прайс, пише в. "Дейли мейл". Детето и жената са заедно още когато Барнс е бебе, а Дона й сменя пелените. В продължение на години Прайс се грижи за възпитанието и отглеждането на Боби, като с времето става и вярна дружка на майката Трейси. Двете дами от 100-хилядния град Уорчестър, близо до Бирмингъм, са неразделни и често излизат заедно по заведенията. В една от редките си нощни запивки с друга компания през ноември миналата година бавачката се засича в кръчма с Боби.
"Отивах към тоалетната и случайно се блъснах  в малката. Попитах я: „Бебчо, добре ли си?", описва съдбоносната среща Дона. "Тогава въобще не си и помислих, че ще се влюбим с Боби, защото бях на среща с друг. Но тогава тя ме сграбчи и просто ме целуна. Първоначално се стреснах, защото майка й Трейси ми е приятелка, а и я познавах от много ранна възраст", допълва тя.

Закръглената британка е наясно със сексуалните предпочитания на бившата си възпитаничка и стремежа й да се подвизава като момче. Още когато е на няколко годинки, Боби предпочита да си играе с мъжки играчки вместо с кукли. Усещането, че има нещо нередно в ориентацията на детето, се засилва, когато започва да посещава училище. То предпочита компанията на момчетата, вместо да играе с момичетата.
"Винаги съм се чувствал като мъж, но в началото ми бе доста трудно", твърди Барнс в тв шоуто "Тази сутрин" по британската ITV, където гостува заедно с Дона и Трейси.

"В училището ме дразнеха, поради което се биех почти всеки ден, а майка ми посещаваше класната всяка седмица. Но с огромната подкрепа на майка ми нещата минаха като цяло добре", споделя тийнейджърката. Един от зрителите на предаването обаче не е съгласен с тезата на шантавото семейство.

"Трябвало е да бъдеш застрелян веднага след раждането", е категоричен анонимният мъж.

"Просто му се изсмях. Те се подиграват, но всъщност звучат като идиоти", отговаря Боби. "За съжаление Дона го приема по-навътре. Въпреки това позитивните коментари в шоуто бяха повече от негативните, има повече любовчии, отколкото мразещи", казва бъдещият мъж пред в. "Сън". "Вече не се интересувам от мнението на другите, защото обичам Боби и двамата ще прекараме остатъка от живота си заедно. Трейси е радостна, че ние сме заедно", допълва го "булката" му. В момента Боби от Уорчестър, който си отрязал дългата коса и изхвърлил момичешките дрехи още като дете, чака операция за смяна на пола. Междувременно с Дона са си направили еднакви татуировки в израз на тяхната любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама