Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18557852 www.bgdnes.bg

Ето ги красивите щерки на треньора на "Левски" Станислав Генчев

Голямата щерка на Станислав Генчев се дипломира успешно 

Двете пораснали дъщери са най-голямата гордост за треньора на футболния "Левски" Станислав Генчев. 18-годишната Жизел и 16-годишната Шанел са невероятни хубавици, а освен това са и умници.

Съвсем наскоро каката завърши успешно средното си образование и се показа с академична шапка и тога. Жизел бе ученичка в елитно училище. Двете сестри също се гордеят със своя именит татко, който прие предизвикателството да застане начело на "Левски". Станислав дори започна с три гръмки победи от началото на сезона, а "сините" са еднолично на първото място в класирането.

Реклама

До всеки успял мъж стои една силна жена! Това правила в пълна степен важи и за семейство Генчеви. С дамата на сърцето си Ева са заедно от 23 години, научи "България Днес". Двамата се запознават във Велико Търново, докато той играе футбол като юноша в "Етър". Той прави първата крачка към нея. Иначе 43-годишният специалист е родом от Дряново, където прави първите стъпки в спорта с местния "Локомотив". Едва след това облича екипа на "Левски" за няколко сезона и става шампион два пъти.

Когато се ражда първата им дъщеря, Станислав вече е играч на "Литекс". Казва, че екзотичните имена на щерките изобщо не са случайни. "Това са две много хубави имена, които с жена ми Ева харесвахме. Искахме да е нещо по-нетрадиционно и така избрахме да кръстим голямата Жизел, а малката - Шанел. Наистина интересни имена, много си ги обичам", признава Генчев.

В малкото си свободно време треньорът на "Левски" обича да ходи за риба. Генчев е страстен фен на шаранджийския риболов и има пълно оборудване. Може да се похвали с трофейни екземпляри по над 15 кг. Рекордът му е черен амур с тегло 32 кг от язовир "Овчарица". Водил е със себе си Жизел и Шанел, но те едва ли ще станат рибарки.

"Веднъж дъщерите бяха с мен на риболов, но видяха, че това хоби не е за тях. Когато правим риба вкъщи, жена ми я готви. Не съм много по кулинарната част. Моя улов не го ям, а го пускам обратно. Обичам морска риба за трапезата", признава Генчев пред "България Днес".

Огромен домашен любимец си има Станислав Генчев. Дряновецът гушка пухесто куче от китайската порода чау-чау с тегло 25 килограма. Това са едни от най-тихите породи кучета, които почти никога не лаят. Преди време са били използвани за лов. Генчев обаче не си пада по пушката, а само по въдицата.

Четете още

"Още, още" ехти на "Герена" след нова разгромна победа на "Левски"

"Още, още" ехти на "Герена" след нова разгромна победа на "Левски"

"Левски" погаси огромен дълг, сумата е над 1 милион лева

"Левски" погаси огромен дълг, сумата е над 1 милион лева

Синът на Гунди отбеляза 30 години брак с Изабела

Синът на Гунди отбеляза 30 години брак с Изабела

Наско и Илиана кръстиха внучката

Наско и Илиана кръстиха внучката

Реклама
Реклама
Реклама