Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1857344 www.bgdnes.bg

16-годишен без книжка прегази 6-годишно дете

16-годишен без книжка прегази дете и едва не уби родния си баща, след като се направил на мъж и подкарал семейната кола с "благословията" на родителя си. 37-годишният баща на джигита от село Узунджово е с оспасност за живота след нелепата катастрофа, станала на километър след разклона за село Нова надежда. Там мъжът преотстъпил лекия си автомобил Фолксваген Голф на 16-годишния си неправоспособен син.


Тийнейджърът настъпил газта, но на прав участък на пътя загубил контрол над колата, излязъл е извън платното и се е преобърнал. Пострадалият баща се е возел на предната седалка. Мъжът е с множество охлузни и порезни рани по лицето и сътресение на мозъка. Настанен е в хасковската болница.

Реклама

След инцидента, катастрофиралата кола била откарана от правоспособен водач в къщата на собственика в селото. Синът на пострадалия обаче отново решил да подкарал колата по селските улици.

Поради неправилно движение на заден ход, без да се убеди, че пътя зад колата е свободен, младежът прави втора катастрофа. Той удря клекнало зад колата 6-годишно момче. От удара детето е с фрактура на двете кости на подбедрицата на десен крак, фрактура на седмо ребро вдясно и разкъсна рана на ляво ухо. Настанено е в хасковската болница с опасност за живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама