Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1859748 www.bgdnes.bg

Костов завидя на хасковлии, имали хубави краставици

Лидерът на ДСБ Иван Костов се разходи из зеленчуковия пазар в Хасково и констатира, че местните краставици, домати и ябълки са в пъти по-хубави и евтини от софийските. Той остана много доволен и напазарува обилно от местните зарзавати.

Костов беше в Хасково, за да представи водача на листата на ДСБ-Единство. Това е Деница Сачева, началник кабинет на здравния министър Илко Семерджиев в кабинета Костов. Тя е безпартийна и е представител на гражданската квота. Сачева е първият официално обявен водач на листа на парламентарно представена партия в Хасково.

На срещата с журналисти Иван Костов заяви, че служебното правителство не трябва да бъде превръщано в боксова круша, защото изливането на агресия срещу кабинета няма да доведе до нищо.

Според ДСБ огромна част от скандираните искания на протестиращите българи са неизпълними. Ние сме единствените, които твърдо сме се обявили срещу национализацията и демокрацията без партии. Ако ги няма партиите, би дошъл един Путин, примерно, заяви Костов haskovo.info.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама