Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18689499 www.bgdnes.bg

Икономист пази вратата на "Левски"

Маркович се дипломира в Университета в Загреб

"Левски" има икономист в състава си. Това е новият вратар на "сините" Матей Маркович.

Стражът дойде на "Герена" това лято. Той се дипломира в Икономическия факултет в Загреб. Получава дипломата си на официална церемония в началото на 2019 година. Матей позира с тога и шапка, както повелява традицията.

Маркович в момента изцяло се е отдал на футболната си кариера, но може да е спокоен за бъдещето си след нейния край.

Реклама

Тези дни вратарят имаше и приятно посещение на "Герена". Той разходи из стадиона малката си дъщеричка. Момиченцето беше облечено с фланелка на "Левски" с името на баща й на гърба.

Семейството на Митрович вече пристигна при него в София, след като в началото на престоя му при "сините" бе сам. Вратарят държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Има само една снимка с половинката си в социалните мрежи и тя е отпреди няколко години.

За сметка на това има няколко негови кадри, които разтопиха фенките на "сините". На тях стражът позира по бански или с костюм. Митрович бързо стана един от любимците на привърженичките на "Герена".

Матей не е единственият спортист в семейството. Неговият брат Филип, който е година по-малък, е ММА боец. Той има четири победи и нито една загуба до момента в кариерата. Последният му мач обаче е през 2016 година. Това означава, че е прекратил рано-рано кариерата си в бойните спортове. Причината не е ясна.

Четете още

ПФК "Левски": Ще покажем безчинствата на ибрикчията Кабаков! Няма да търпим гавра с клуба!

ПФК "Левски": Ще покажем безчинствата на ибрикчията Кабаков! Няма да търпим гавра с клуба!

Дилема пред Станислав Генчев за дербито с "Лудогорец"

Дилема пред Станислав Генчев за дербито с "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама