Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18695361 www.bgdnes.bg

Анелия се помля в катастрофа! Шофьор я обвинява, че не й пукало за ранените

Жестока катастрофа с участието на попфолк певицата Анелия стана край село Български извор. Има ранени, а дете е с изваден далак и опасност за живота. Инцидентът е станал по пътя София-Варна в неделя.

Макар автомобилът да е тотал щета, изпълнителката е невредима. Аудито на Анелия е било управлявано от нейния шофьор, който също е добре. 

Реклама

Взети са проби на участниците в ПТП-то.

Шофьорът на другата кола заяви, че детето му е с опасност за живота и обвини Анелия, че не й пукало за ранените.

"Пътувайки със семейството ми - жена ми и двете ми деца деца, Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор, ме връхлетя автомобил "Ауди", който се движеше много бързо - разказва бащата на пострадалото дете.  - Направих дясна маневра, за да избегна челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя". 

След като преглеждат Филип в МБАЛ Проф Д-Р Параскев Стоянов - Ловеч, е откарано УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Плевен, където е оперирано - с изваден далак, изрязано част от тънкото черво, с множество травми и огромна липса от плътта на левия крак.

"Никой от автомобила на Анелия не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!", възмущава се бащата на пострадалото дете. На 17 август Анелия е имала участие в гр. Шумен. 

От ОД МВР-Ловеч потвърдиха случая и излязоха с информаця във връзка с катастрофата между двата автомобила:

"На 18 август около 06.40 часа на ПП I-4 при км 20+645 в землище на с. Кирчево са се ударили лек автомобил "Ауди", пътуващо към столицата, с водач 54-годишен мъж от София и лек автомобил "Мерцедес", управляван от 33-годишен от София, движещ се в посока Варна.

Реклама

При удара мерцедесът е напуснал пътното платното и е паднал в крайпътната канавка с дълбочина от около 2,50 м, като се е позиционирал успоредно на платното за движение. Другото превозно средство се е завъртяло на 180 градуса и се е спряло върху еластичната ограда на платното за движение.

При сблъсъка е пострадало 7-годишно дете, което е пътувало в мерцедеса и след преглед в болница в Ловеч е транспортирано за лечение в плевенско лечебно заведение в тежко състояние.

Всички останали участници в пътния инцидент са прегледани в болница и са освободени за домашно лечение. По случая в РУ Угърчин е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пътното произшествие".                                                                                                                                                                                                                                                             

Четете още

Анелия в бял сатен за празника си

Анелия в бял сатен за празника си

Анелия се кахъри за мистериозен мъж

Анелия се кахъри за мистериозен мъж

Реклама
Реклама
Реклама