Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18713281 www.bgdnes.bg

Надарена венецуелка акостира на "Герена"

Последното попълнение Кристиан Макун очаква съпругата си

Знойните латиномадами в "Левски" се увеличиха с още една. На "Герена" очакват появата на съпругата на последното ново попълнение Кристиан Макун.

Фабиана ще пристигне скоро в София, за да се присъедини към любимия си. И със сигурност ще привлече вниманието на феновете. Венецуелката е доста надарена в бюста. И не се свени да го демонстрира по бански.

Реклама

Фабиана и Макун са заедно от няколко години. Сгодяват се през 2021-ва, когато защитникът носи екипа на "Интер" (Маями) на Дейвид Бекъм. Кристиан предлага на любимата си по особено романтичен начин - на специално организирана вечеря на яхта. Пада на едно коляно, докато с любимата му наблюдават светлините на града от океана. И бързо чува заветното "да".

Сватбата им е в края на миналата година. Церемонията е през декември, когато двамата могат да се приберат в родината си. През миналия сезон Макун носи екипа на кипърския "Анортозис".

На клипче от щастливия ден се вижда, че Кристиан трудно сдържа емоциите си. Той дори се просълзява пред олтара. Следва меден месец в Канкун преди завръщането на двойката в Европа.

Сега бранителят няма търпение любимата му да се присъедини към него в София. Най-вероятно ще се случи в началото на септември.

Макун е изключително привързан към своята майка Хайде. Преди време споделя, че се чуват по два пъти на ден. Докато играе в "Интер" (Маями), се събужда от текстови съобщения от нея. През нощта й се обажда, за да разкаже деня си и да чуе какво ново има в живота й.

Реклама

Макун е отгледан от Рейес във Валенсия, Венецуела. След това майка му живее в Кукута, Колумбия, с брат му. Новото попълнение на "Левски" не се е срещал с камерунския си баща, бивш професионален футболист, който живее в Белгия, докато не навършва 18 години. Всички спомени от детството на Макун са съсредоточени около майка му. Тя е работила на две места като медицинска сестра и социален работник. Жертвала е повече, отколкото той е осъзнавал, за да се увери, че синът й може да играе спорта, който обича. Именно тя го записала в детския футболен отбор и всеки ден го водела на тренировки с автобуса.

Повечето от другите деца в клуба са били от по-заможни семейства. Рейес се борела да плати членския внос, екипите и пътните разходи.

"Тя нямаше ресурсите да ми купи всички неща, които имаха моите съотборници, така че вземаше назаем. Работеше допълнително, правеше каквото трябва, за да играя футбол", разкрива Макун.

Майка му е диагностицирана с рак на щитовидната жлеза, когато Макун е на 6 години. Тя се борела с болестта тихо, без да позволява на децата си да разберат колко страда. Макун си спомня, че отишъл с един чичо да я посети в болницата само за да може да й помаха през прозореца.

"Като дете никога не съм знаел, че има рак, просто ми казаха, че майка ми е болна. Прекарвах времето в игра на футбол и каране на колело. Не можех да разбера защо не ми беше позволено да я посетя", спомня си Макун.

Реклама
Реклама
Реклама