Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18714076 www.bgdnes.bg

Владимир Цолов: Пионер в сигурността - превръщането на "Стронг-Ес" в лидер в охранителния бизнес advertorial icon

Владимир Цолов, с изключителен професионализъм и вродени лидерски качества, превърна охранителната компания "Стронг-Ес" във водещ играч в индустрията на сигурността. С неговото умение да превърне възможности в успехи и с иновативни подходи, Цолов успя да разшири обхвата на дейност на компанията и да я направи изключително влиятелна в сектора.

През последните години, "Стронг-Ес" е утвърдила своето присъствие в пазара на сигурността, като предлага широк спектър от услуги, които включват:

1. Физическа охрана на обекти:

Цолов разбра важността на присъствието на физически охранители за осигуряване на безопасността на обекти и имущества. "Стронг-Ес" предлага професионални и обучени охранители, които осигуряват надеждна защита за различни обекти, включително бизнес сгради, резиденции, и събития.

2. Сигнално-охранителна техника и дейност (СОТ и СОД):

Компанията предоставя иновативни системи за сигурност и наблюдение, които включват високотехнологична сигнално-охранителна техника. Те осигуряват надеждна защита срещу неправомерни действия.

3. Видеонаблюдение:

"Стронг-Ес" предлага комплексни решения за видеонаблюдение, които осигуряват постоянен и надежден надзор върху обектите и техните околности. Тези системи играят ключова роля в предотвратяването на престъпността и в улесняването на разследванията.

4. Пожароизвестяване:

С осведоменост за сериозността на пожарната заплаха, "Стронг-Ес" предлага комплексни системи за пожароизвестяване, които навременно откриват и сигнализират за наличието на огън.

5. Централизирано видеонаблюдение:

Чрез централизирано видеонаблюдение, "Стронг-Ес" осигурява на клиентите си възможността да контролират и управляват своите системи за наблюдение от разстояние, което повишава ефективността и сигурността на техните обекти.

Със своята регистрация през 2002 година и национален лиценз за извършване на частна охранителна дейност, както и сертификация по стандарт ISO 9001:2008, "Стронг-Ес" демонстрира ангажимента си към качеството и надеждността на своите услуги.

Владимир Цолов и неговия екип отделят голямо внимание на иновациите и развитието на компанията, като по този начин продължават да създават по-безопасна и сигурна среда за своите клиенти.

С благодарност към г-н Цолов за неговия принос към обществото и бизнес сектора, очакваме с нетърпение да видим как "Стронг-Ес" ще продължи да предизвиква иновациите в областта на сигурността и охраната.

Подготвено от агенция WebsitePR

Реклама
Реклама
Реклама