Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1871409 www.bgdnes.bg

Пребиха братя в центъра на Благоевград

Двама братя от село Филипово, община Банско, са пострадали при жесток побой в центъра на Благоевград. Феим и Али Мустакли, на 23 и 25 години, са открити окървавени на улицата между дискотеките „Сън Сити" и „Папараци".


Феим бил ударен по главата с твърд предмет, най-вероятно бутилка, има разкъсна рана на главата, която е зашита. Брат му Али пък за кратко изгубил съзнание вследствие на нанесения му побой.

Реклама

Братята са нападнати след излизане от дискотеката на път за квартирата им. Феим е студент в ЮЗУ „Неофит Рилски", а Али е гастарбайтер. И двамата са бити от компания младежи от селата Филипово и Места.

Полицията издирва побойниците. Следовател е снел показания от битите братя, които са настанени в болница под лекарско наблюдение със смънение за мозъчно сътресение.

Други двама младежи са пострадали при неизяснени инциденти, станали към 3.50 часа тази сутрин пред бар „Бакарди" под театъра.


23-годишният В.Н. е с контузия на коляното, по думите на приятелите му 120-килограмовия младеж паднал. Друг младеж е със съмнение за фрактура на метакарапалните кости на китката, след като нанасял удари с голи ръце.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама