Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1872262 www.bgdnes.bg

Проститутка умря и възкръсна в ковчег

Проститутка умря по време на секс и няколко часа по-късно възкръсна.

Необичайната случка изплаши доста хора във втория по големина град в Зимбабве - Булавейо. Една вечер в местен хотел жрица на любовта губи съзнание, докато предоставя сексуслуги. Клиентът помислил, че тя е получила инфаркт и е починала.

На сутринта мъжът вика полицаи, които виждат трупа и решават да го изнесат от сградата в метален ковчег. Малко след като поставят тялото на проститутката в сандъка, отвътре се чува ужасяващ писък. "Вие ме убивате, вие ме убивате!", крещи затворената жена, смятана отдавна за мъртва.

Реклама

Сценката се развива на улицата пред хотела, където вече се е натрупала тълпа зяпачи. Повечето са шокирани и в ужас се разбягват по улицата. "Беше като на кино. Народът хукна на всички страни", разказва очевидец пред местния тв канал "Булавейо 24".

Свидетелите твърдят, че проститутката наистина е изглеждала умряла, а и при досег тялото й било студено. След първоначалния шок жената се съвзе, но продължи да сипе критики по органите на реда, които въобще не проверили дали е жива, нито пък извикали медицинско лице.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама