Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1872967 www.bgdnes.bg

Джуката иска басейн в ареста

9-месечният престой зад решетките е накарал известния наркобос Виктор Боцев-Джуката да се размечтае. "Ех, ако имахме басейн в ареста, нямаше да искаме да излизаме", заяви вчера той в съдебната зала, докато чакаше магистратите да решат за мярката му за неотклонение.
Повод за признанието му стана питане на адвокатката му Капка Гергинова дали успява да спортува в следствения арест при затвора на столичната ул. "Майор Векилски". Джуката обясни, че единствените удобства, които му били на разположение, са маса и тоалетна в тясната килия.
Той използва възможността и нацелува жена си, която го подкрепяше в съда. Освен ласки двамата си размениха и по няколко думи, като Боцев съветваше възлюбената си как да си изпили зъбите.
Съдиите не се смилиха над Джуката и го оставиха в ареста, защото имало достатъчно доказателства да се предположи, че той е тартор на престъпна банда, разпространявала дрога из Бургаско. Това са потвърдили 5-6 свидетели, сред които и задържаната с групата Катерина Янева. Боцев бил разпознат от свидетели, заковавали го и СРС. Магистратите прецениха, че въпреки че е осъждан 3 пъти, това не е помогнало на Боцев да се поправи. Освен това срещу него имало и други висящи дела.
Според разследващите Джуката и брат му Габриел Боцев-Жабата са сред големите столични наркобосове, като дори се опитали да завладеят територии на Митьо Очите по морето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама