Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1872977 www.bgdnes.bg

Любовница пали колата на гаджето

Зарязана бургазлийка запали колата на приятеля си в пристъп на ярост. Около 3 часа през нощта във Второ районно полицейско управление в Бургас е получен сигнал, че в жилищен комплекс "Славейков" в морския град гори лек автомобил "БМВ 318" със сливенска регистрация.
По данни на областната дирекция на МВР колата се ползва от 48-годишния Георги Киров.
Колата била собственост на 48-годишния Георги Киров. Изгоряла е цялата вътрешна част на автомобила, като не е засегнат двигателят. След като потушили пламъците, огнеборците направили оглед на колата. На задната лява седалка пожарникарите открили стопена пластмасова туба, от която вероятно е започнал огънят. 
Съседи коментират, че най-вероятно колата е подпалена от разгневената приятелка на Киров, който решил да приключи връзката си с нея. Самият Киров е инструктор по кормуване и работи много, за да изкара достатъчно пари и за двамата, разказват запознати. Те били заедно дълги години, но в последните месеци той охладнял към нея и сложил край на отношенията им.
Изоставената жена обаче решила, че любовта се е изпарила заради някоя по-млада и хубава курсистка, и в пристъп на ярост и отчаяние решила да запали автомобила му.
Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама