Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1874412 www.bgdnes.bg

Експремиерът отмаря в хотел

Възстановява се в луксозен хотел

Подзаглавие:
Експремиерът на вегетарианска диета, свалил е поне 5 кила


Бисерка БОРИСОВА

Бившият премиер Бойко Борисов е минал на изцяло вегетарианска диета и спортен режим в хотела на известен роден бизнесмен. Премиерът е изкарал там края на миналия уикенд, след което се е прибрал в къщата си в Банкя.
Това споделиха пред "България Днес" запознати.

По думите им съгласно лекарско предписание Борисов трябвало да сменя климата на 3-4 дни. Така той постоянно пътувал между родната си къща в Банкя и споменатия хотел, намиращ се на около 60-70 километра от София.

Реклама

В почивния център бившият премиер минал изцяло на вегетарианско меню. Той бил подложен на очистителни процедури, освобождаващи тялото от токсини. На разположение на Бойко Борисов били специален фитнес инструктор и рехабилитатор.
На експремиера било напълно забранено да играе футбол, но пък джогингът и натоварващият тенис му действали добре.

Силите на Бойко Борисов вече били почти напълно възстановени, разказаха очевидци. По думите им той се справял толкова добре на корта, че собственикът на хотела му подарил спортен екип на клуба, на който бил спонсор.


Запознати разказаха, че в момента бившият министър-председател е започнал и по-сериозни натоварвания във фитнеса. "Навлиза във все по-добра форма. Вече вдига доста от лежанка", твърдят очевидци.
По думите им Бойко Борисов е свалил поне 4-5 килограма и продължава още по-нахъсано възстановяването си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама