Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1874458 www.bgdnes.bg

Марин Райков към министрите: Искам да ви откривам винаги, не си изключвайте джиесемите

В началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Марин Райков призова министрите за повече концентрация при посещенията им в Брюксел, когато разговарят за усвояването на европейските пари, информира БНР.

"Трябва за в бъдеще да си структурираме много добре целите, когато отиваме на такива срещи - заяви Райков. - Имаме привилегията да имаме вицепремиер, който е изключително компетентен по тези теми. Европейските програми не са някакви обвени от окултна мистика инструменти. Става дума за конкретни неща. Нещата са прозрачни, нещата са ясни. Трябва с една по-голяма концентрация и целенасоченост да гоним конкретни неща в едни кратки периоди. Казвам това, защото ми се иска следващия път, когато имаме такова посещение, да бъдем още по-добре подготвени."

Премиерът помоли министрите си да отговарят на мобилните си телефони: "Молбата се отнася за всички на тази маса и тя е изключително дребна. Моля ви, бъдете откриваеми на джиесемите си. След като аз съм 24 часа от 24, бъдете така любезни да бъдете и вие, освен ако не сте в концертна зала или на среща с мен. Нека при всички останали ситуации да бъдете откриваеми, защото това е много важно."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама