Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18769016 www.bgdnes.bg

ВИП "армейците" Йорданка Христова и Здравко от "Ритон": ЦСКА потъва без Гриша Ганчев!

Легендите на естрадата недоволстват от новата власт в "червения" клуб

ЦСКА потъва след абдикацията на Гриша Ганчев от управлението на клуба!

В това са убедени естрадните легенди Йорданка Христова и Здравко от "Ритон", които са сред най-известните фенове на "армейците". Двамата са бесни от представянето на отбора от началото на сезона, след като "червените" записаха 4 загуби в първите 5 кръга на първенството. Данчето Христова, която изпълнява химна на клуба "Сърца червени", е силно разтревожена от ситуацията в Борисовата градина.

"Всеки недолюбваше Гриша Ганчев, но сега се вижда, че отборът потъва без него - каза легендарната певица пред "България Днес". - Положението в момента е пълна трагедия. Взимат се някакви треньорски недоразумения като Стипич. Трябва да е някой наш човек, който милее и обича ЦСКА, а не чужденци, които не знаят какво всъщност е този клуб. Фактът, че от БФС са допуснали да има два отбора с името ЦСКА, е пълно безобразие и престъпление. Накратко, положението в българския футбол е трагедия и вече сме стигнали дъното."

Реклама

Здравко от "Ритон" също е разочарован от първите действия на новата власт в ЦСКА след напускането на Гриша Ганчев и е още по-краен от Данчето Христова. Дуетната половинка на Катя не пропуска мач на любимия си отбор, но напоследък само се ядосва. Той дори смята, че новото ръководство иска да съсипе клуба.

"Положението в ЦСКА е трагично - заяви Здравко пред "България Днес". - Новото ръководство се опитва да закрия клуба, щом Гриша Ганчев се отказа от властта, значи има нещо нередно в Борисовата градина. Надявам се наистина да се построи нов стадион, а не на мястото на "Армията" да се изгради поредната бизнес сграда. Привличането на Томислав Стипич като треньор беше най-голямата грешка, защото тази неустойка, която клубът трябва да му плати, със същите пари можеше да се купи някой средноевропейски играч. Сега и с привличането на Александър Томаш за треньор повече увеличиха разходите си. Надявам се на по-добро бъдеще за моя любим клуб, но с такова ръководство нищо няма да се постигне."

Четете още

Футболната легенда Иван Зафиров: Плаче ми се от ситуацията в ЦСКА

Футболната легенда Иван Зафиров: Плаче ми се от ситуацията в ЦСКА

Стоичков обеща: Подписвам се с две ръце, че ЦСКА ще има нов стадион

Стоичков обеща: Подписвам се с две ръце, че ЦСКА ще има нов стадион

Гриша Ганчев спасява Новиков от фронта в Украйна

Гриша Ганчев спасява Новиков от фронта в Украйна

След Гриша Ганчев: Новият ЦСКА със старите играчи

След Гриша Ганчев: Новият ЦСКА със старите играчи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама