Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18769076 www.bgdnes.bg

Синът на премиера Димитър Главчев спира с кикбокса

Министър-председателят подготвя внуците си за училище 

Служебният премиер Димитър Главчев отделя по 3-4 часа на ден на внуците Даная и Константин, които тази година отново са ученици в Италианския лицей.

Момченцето е много будно и най обича дълго да говори с дядо си по важни въпроси като футбол и бокс.

Реклама

Другото внуче, Даная, може да чете още преди да е в първи клас и с дядо си обичат да играят на шах.

"Не обичам да показвам фамилията си и да разказвам за личния си живот. Единствено съм взискателен към децата и внуците си да спортуват за здраве и да имат дисциплина", казва служебният премиер.

За него се знае, че е щастливо женен с Павлина вече 40 години. Тя никога не се е появявала с мъжа си публично, но се знае, че доскоро се занимавала с едър бизнес. Имала е акции и дялове в някои от най-големите у нас фирми, които развиват разнообразна дейност.

Семейството Главчеви са родители на две пораснали деца - дъщеря Марина и син Михаил, които са ги дарили с по едно внуче.

Михаил Главчев е изключително популярно лице в спортните среди, защото е шампион по кикбокс, а в годините назад е тренирал и редица други бойни дисциплини. Той се отказва от състезанията в кикбокса, а в момента тренира само за удоволствие.

Реклама

35-годишният Михаил отбелязва ударен старт в кариерата си още като студент. Младият бизнесмен още от 22-годишен се издържа сам. Докато учи, впечатлява босове на голяма столична фирма и им става съветник. Работата там му помага да постави основите на своя бизнес, който днес е начело в сферата на проектирането и строителството.

Синът на Главчев е баща на 11-годишната Даная, която тази година е в пети клас.

Дъщерята на Димитър Главчев – Марина, е съсобственик на счетоводна фирма в София. Тя е майка на другото внуче на служебния премиер - Константин.

Служебният ни министър-председател изгубил твърде рано своите родители. Той споделя, че често мисли за тях и е благодарен за всичко, което са дали на него и брат му Николай.

"Родителите ми бяха прекрасни хора, които, за съжаление, си отидоха твърде рано. Обикновени хора. Бяхме нормално семейство. Съвети са ни давали, разбира се, но не са се натрапвали. Оставяха ни да направим сами своите избори и правилни, и грешни. Благодарен съм, че ме подкрепяха за всичко", казва в интервю Главчев.

С брат му Николай и до ден днешен са изключително сплотени. Той е далеч от политиката и се занимава със спорт. Има престижен черен колан по таекуондо. Създател е на клуб "Ахил", в който и в момента малки и големи тренират и впечатляват с успехи.

Четете още

Радев подписа указа за служебния кабинет, отиваме на избори на 27 октомври

Радев подписа указа за служебния кабинет, отиваме на избори на 27 октомври

Главчев подкрепил почтените политици

Главчев подкрепил почтените политици

Реклама
Реклама
Реклама