Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18795272 www.bgdnes.bg

Тв легендата Петър Вучков: На 86 г. само здраве ми трябва

Без голям купон за ЧРД, празнува само със съпругата си Вихра 

"За рождения си ден искам само здраве, друго не ми е нужно. Още от сутринта ми се обадиха много хора и всички ми казват единствено да съм здрав. На тези години какво друго да ми пожелаят? Семейно щастие ли?"

Това заяви с усмивка пред "България Днес" легендарният телевизионен водещ Петър Вучков, който вчера отбеляза своя 86-и рожден ден.

Реклама

"Чувствам се добре и всичко с мен е наред. Няма да празнувам деня официално, ще сме си двамата със съпругата ми в тесен семеен кръг", каза още емблемата на българската телевизия.

Вучков и спътницата му Вихра са заедно от много години. Подкрепят се, а преди време водещият разказа откровено пред "България Днес", че помага на половинката си да се възстанови след тежко падане. Вучков също има проблеми със сърцето и цели 4 байпаса. Въпреки нелеките дни двамата не се отказват един от друг, обичат се и често посещават близката църква, за да се помолят.

"Не ме интересуват никакви подаръци! Старите евреи са го казали "Здраве да има, другото ще си го купим" и наистина са прави", сподели още тв легендата.

Емблемата на предаването "Минута е много", което с години радваше малки и големи, не крие, че изпитва носталгия към шоуто и би се радвал то да се завърне, но с нов водещ - все пак той го води цели 33 години.

Целият екип на "България Днес" го поздравява по случай празника и му желае здраве, щастие и дълголетие!

Четете още

Петър Вучков: Направете Голяма Богородица официален празник

Петър Вучков: Направете Голяма Богородица официален празник

Петър Вучков много внимава в жегите

Петър Вучков много внимава в жегите

Петър Вучков всяка неделя на църква

Петър Вучков всяка неделя на църква

Петър Вучков търчи по промоции

Петър Вучков търчи по промоции

Реклама
Реклама
Реклама