Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18811464 www.bgdnes.bg

Най-красивата гимнастичка има връзка с футболист

Маргарита и Марио разпускат в Анталия след олимпийските игри

Най-красивата българска гимнастичка в момента Маргарита Василева вече не е свободна. Грацията от ансамбъла за първи път показа кой е мъжът до нея.

Това е бившият футболист Марио Николов. Двамата са заедно от около година и са лудо влюбени. Наскоро гимнастичката и футболистът бяха на почивка в Анталия. Заминаха за турския курорт малко след прибирането на Маргарита от олимпийските игри. Именно Марио е голямата опора на гимнастичката след изпуснатия шанс в Париж.

Реклама

"Най-добрите спомени с най-добрия човек", обяви Маргарита след ваканцията им.

Освен на мързелуване на плажа двамата се отдадоха и на посещение на някои забележителности и каране на ATV-та. Повозиха се и на яхта.

Пленилият сърцето на Василева Николов е юноша на ЦСКА-София. Носил е екипа на "Витоша". В момента е без отбор и най-вероятно ще прекрати кариерата си.

Маргарита е определяна за най-красивата гимнастичка от феновете на най-женствения спорт. Тя бе избрана за Кралица на Световната купа в София през април.

"Честно казано, не очаквах тази награда, но съм много щастлива и благодарна", скромно обяви Василева тогава.

Тя започва да тренира на 7 години в "Славия". Идолът й е капитанът на олимпийските шампионки от Токио Симона Дянкова. Тя е световна и европейска шампионка с ансамбъла, част от който е от 2022 година.

Интересно е, че Маргарита не е единствената гимнастичка от ансамбъла с гадже футболист. Съотборничката й Рейчъл Стоянов е с бившия играч на ЦСКА 1948 Росен Божинов. В момента любимият й играе в "Антверп". Магдалина Миневска пък е с олимпийския шампион Карлос Насар в друга спортна двойка.

Реклама
Реклама
Реклама