Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18821074 www.bgdnes.bg

Ето кои родни звезди са заплашвани с убийство

*Нова мода: Психопати тормозят известните

*Дара, Прея, Милена Славова, Емануела стават жертви на откачалки и завистници

Все по-често певците в България са заплашвани със смърт. В повечето случаи не става дума за това, че са обидили някого чрез текстовете на песните си. А за битови скандали, набези на психопати или пък чрез изразено мнение, което не се харесва на публиката.

Реклама

Жена от Пловдив, на която Районният съд в Града на тепетата междувременно назначи психиатрична експертиза, заплаши с убийство Дара Екимова в средата на август. 28-годишната Гергана Неделчева не само се е заканвала с брутална физическа разправа на младата поп звезда, но многократно обиждала нея и музикалния продуцент Саня Армутлиева в мрежата. "Не мога и не искам да живея с такива заплахи!", изригна щерката на ВИП пиарката Ива Екимова. Чест прави на органите на реда, че реагираха бързо и Неделчева бе изправена пред съда.

В края на миналата година бе зверски пребита от своя бивш приятел Никола Димитров солистката на известната ню уейв банда "Виолетов генерал" Сибила Серафимова с артпрякор Серафим. Младата жена, която тежи не повече от 40 килограма, е нападната на улицата от бившия си, удряна и влачена. От едно кроше тя буквално изхвърча от тротоара, пада и си чупи бедрото на две. Певицата е настанена в "Пирогов", където претърпява тежка операция. Отделно лекарите трябва да наместят и изваденото й при побоя рамо.

Друга БГ изпълнителка, получила закана за убийство, е Прея. Съсед заплашил екзотичната чаровница, че ще я изпрати при Свети Петър. Причината е повече от шокираща - комшията видял ексвокалистката на бенда на Николаос Цитиридис да боядисва етажерка с черен спрей, а някой някога му бил надраскал номера на колата със същия цвят спрей.

"Изобщо не знам какво става в неговата глава. Шубе ме е. Абсолютно вярвам в намеренията му, защото заплахата беше предшествана от изключително дълъг психопатски разговор", ожалва се тогава Прея.

Преди две години и друга наша звездна певица - Милена Славова, също получава подобни закани. Заплахите със смърт идват заради мнението й за провеждането на "София прайд". Популярната рокаджийка е върл противник на ЛГБТ обществото и редовно го атакува вербално. Сред садистичните мъчения, на които щяла да бъде подложена, се изреждали завързване за инвалидна количка, удавяне в езеро и прочие. За тези закани певицата спомена при явяването си във Върховния административен съд /ВАС/ през есента на м.г.

Съвсем различен е случаят с друг популярен изпълнител - Устата. Иван Динев, както е името на рап певеца и шоумен, се измайтапи със западните ни съседи македонците с парчето си "Урок за Македония". Дни по-късно Устата получава над 100 смъртни заплахи след качването на клипа в Мрежата.

Реклама

"Как се процедира, като получиш закана за убийство, и какво се прави, ако са повече от 100", риторично попита изпълнителят.

Психопат е тормозил години наред попфолк фурията Емануела, разкри самата тя. След като на едно свое участие в нощно заведение певицата го качва до себе си на сцената, той се влюбва до полуда в нея и започва да я преследва.

Един път той дори застанал пред колата на тогавашното й гадже и започнал да отправя неприлични предложения към синеоката красавица. Когато нейният приятел слязъл, за да го придума да се отмести, за да не го прегази, влюбеният перко се нахвърлил върху него и го заплашил, че ще го напръска с лютив спрей. В крайна сметка след намесата на полицията и съда мъжът изчезнал завинаги от живота на Емануела.

От телефонен секстормоз се оплака преди няколко месеца Ирина Флорин. "Телефонният ми номер беше разпространен в сайтове за сексуслуги. Мъже ми звъняха през нощта и ми правеха неприлични предложения, пишеха ми в социалните мрежи", оплака се поп звездата. "Пъшкаха ми в слушалката, но аз просто затварях", разкри Флорин. След като изключила за месец телефона си, секстормозът спрял, добавя певицата.

Попфолк изпълнителката Дебора, която отново нашумя, след като бе хваната да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта, също е получила ужасяващи закани от бивше гадже. Те са й били отправени пред свидетели от бившия й приятел и баща на детето на певицата. По думите на фолкаджийката бившият й мъж заявил пред 100 души свидетели, че срещу 10 000 лева ще направи така, че тя да изчезне от белия свят.

Четете още

ОТ КОГО СЕ ПАЗИ? Емануела с рекорден брой гардове

ОТ КОГО СЕ ПАЗИ? Емануела с рекорден брой гардове

(ОБЗОР) Певците по-заплашвани със смърт от политиците

(ОБЗОР) Певците по-заплашвани със смърт от политиците

Реклама
Реклама
Реклама