Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1887606 www.bgdnes.bg

Отвличат работник със зли кучета

Шеф държа свой работник под ключ и пусна кучета, които да го пазят. Прегрешението на служителя било, че решил да напуска.
Трагикомедията се разиграла в бургаския квартал "Меден рудник", където се намира една от базите на фирма за поставяне на климатици и отопление. Разплитането на случая започнало около 19.20 часа, когато пред патрулка изскочил млад мъж. Той съобщил на полицаите, че негов приятел успял да му се обади, че е отвлечен и шефът му го държи насила. Ченгетата веднага се отправили към посоченото място, но не успели да влязат в базата на фирмата, защото се оказало, че служителят е охраняван зорко от два симпатични и зли ризеншнауцера, които явно не били яли отдавна. Полицаите поискали подкрепление и на мястото пристигнал екип на „Специализирани полицейски сили" към Областната дирекция на МВР в Бургас. В крайна сметка 30-годишният мъж бил освободен. Пред полицаите той се ожалил, че шефът му Кирил Кьовторов го пребил зверски пред своя приятел Добрил Николов, след което двамата го заключили, за да подпише договор, с който се задължава да плати 3000 лв. на Кьовторов.
Двамата обвинени били арестувани за 24 часа. От обясненията им станало ясно, че служителят често отсъствал от работа, защото бил студент и му се налагало да ходи на лекции. Когато съобщил, че ще напуска, 44-годишният Кьовторов решил да изкара някой лев и му заявил, че му е платил образованието и работникът му дължи 3 бона. Двамата не стигнали до консенсус и бизнесменът решил да вземе крути мерки, за да си получи парите. Заключил служителя и пуснал кучета да го пазят, но похитеният успял да звънне на приятел и да му каже, че му трябва помощ, защото положението е напечено.
Разследващите проверяват версиите на замесените в случая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама