Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1890653 www.bgdnes.bg

Джипът с тримата загинали се е преобърнал още снощи, забелязали го тази сутрин

Джипът БМВ, който падна в дере, е катастрофирал още снощи, но е бил забелязан тази сутрин в 8,30 часа. По първоначални данни трима са загинали при мелето на пътя. Колата е паднала в дере по пътя с. Иваново - гр. Русе, това съобщиха от ОД МВР Русе.


Тази сутрин около 08,30 часа в ОД МВР - Русе е постъпил сигнал, че в района на жп спирка - Божичен в дере е забелязан автомобил. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията от РУП - Две могили и Русе, а от ОУПБЗН екип на група "Спасителни дейности" и противопожарен екип от Първа РСПБЗН.

Реклама

На място служителите на реда са установили БМВ с русенска регистрация, което най-вероятно при движение по пътя, на десен завой е излязло вляво и се е преобърнало надолу в дере. Според пътник в колата, който е бил контактен, в БМВ-то са пътували четирима човека, а инцидентът е станал снощи около 21.00 часа.

Спасителният екип, с помощта на техника, в момента вади хората от автомобила. Към мястото на катастрофата е изпратена дежурна оперативна група.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама