Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1890777 www.bgdnes.bg

Наско Сираков: Не съм за политиката, не мога да лъжа избирателите

Протестиращите вече обявиха имената на част от хората, които според тях имат място в следващия парламент. Появиха се различни списъци с различни имена. В един от тях попадна и Наско Сираков.

„От вас разбирам, че съм в тези листи и съм много изненадан", каза пред Нова телевизия Наско Сираков. Той добави, че доверието го радва, но смята че България е на това дередже, защото през последните 23 години хората нямат реална представа за собствените си възможности и се занимават с неща, които не са им по силите.

Реклама

„Мисля, че не съм такъв. Никога не съм имал никакви аспирации да влизам в политиката, въпреки че през годините съм имал покани. На мен това не ми е силата. Не мога да изляза и да лъжа избирателите", категоричен е легендата на „Левски".

Той сподели, че досега не е приел да бъде водач на листа на нито една партия, тъй като никоя от тях не е успяла да го убеди, че идва на власт с желанието да промени нещо. „Последните 23 години слушаме лъжи", каза Сираков.

Според него спортистите, които са се изкушили и са влезли във властта, са преценили възможностите си и могат да допринесат за доброто на държавата. „През последните години спортът беше сирачето на тази държава и му се дължи много", каза още той.

„Гласувам всеки път. Ако искаш да критикуваш и да изискваш, трябва да гласуваш", категоричен е Сираков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама