Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18927082 www.bgdnes.bg

Нешка Робева изригна: Диджеят не е българин, извинете, г-н Джокович!

Легендата в художествената гимнастика Нешка Робева стана поредната известна личност, която изказа мнението си за скандала с Новак Джокович и диджей Мартен Роберто (Мартин Лепоев), който отказа да пусне любимата песен на сърбина "Луда по тебе". Нешка директно се обръща към Джокович, на когото се възхищава. Ето какво пише Робева:

 "Признавам, че не съм любител на Камелия, нито на музиката й, но се срамувам от простащината, от която не се срамуваме и без мяра изливаме от всички възможни медии, фейсбуци и тем подобни места... Показно и без мяра демонстрираме отвращение от  "чалга музиката", потънали в същото поведение... Била съм многократно в Сърбия, познавам гостоприемството Ви... Имах и имам изключителни приятели, благодарение на спорта в цял свят, но сръбските, турските, румънски, гръцки, балканските приятелства, са друго нещо, те са специални- незабравими...

И още веднъж - извинете, човека, който поиска да получи част от славата Ви, отърквайки се у Вас, той не е българин, той не е балканец, той и нему подобните са само подражатели на "модното" наричайки го модерно, наричайки го култура, без да проумяват, че липсата на лична култура, култура в поведението, в общуването - в ежедневието, с поканения гост, дори да не е като нас, издава същността им на простаци... Убедена съм, че Балканите и нашите страни, носят в себе си енергия, култура и устои, по-европейски, но и по-различни от тези, които се смятат за високо цивилизовани, но със садистично удоволствие рушат традиции, налагат щампи, опитвайки се да унищожат всякакво свободомислие и различност. Балканите ще заживеят заедно, убедена съм в това, когато се родят повече последователи на Джокович, които могат да кажат: " Благодарим ти, брате".

Четете още

Крум Савов разкри КОЙ е забранил "Луда по тебе" за Джокович

Крум Савов разкри КОЙ е забранил "Луда по тебе" за Джокович

Легендарната Нешка Робева за джендър скандалите: "Резил!", "Срам!", "Гавра!", "Погнусена съм!"

Легендарната Нешка Робева за джендър скандалите: "Резил!", "Срам!", "Гавра!", "Погнусена съм!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама