Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18927460 www.bgdnes.bg

Изкуствен интелект и естествена красота удивиха гостите при откриването на Нов Дерма център Хил клиник advertorial icon

В София се състоя официалното откриване на Новия Дерма център Хил клиник  на ул. Христо Матов 29. Събитието събра редица известни личности от света на шоубизнеса, модата и спорта, сред които прелестната Нели Рангелова, очарователната Деси Бакърджиева, познатата от екрана Венета Георгиева, талантливата Таня Боева, нежната Никол Станкулова, атрактивната Силвия Джагарова. Те  имаха възможността да бъдат сред първите, които се запознаха с модерните технологии и уникалните естетични процедури, които центърът ще предлага. Водеща на кратката официална част беше неотразимата Ива Дойчинова, която също е и дългогодишен пациент на клиниката.

Гостите бяха посрещнати в елегантна и изискана обстановка от екипа начело с д-р Елеонора Валянова. Впечаляващо и футуристично беше използването на изкуствен интелект, който създава виртуална реалност за всеки гост. Също така се демонстрираха технологичните възможности на центъра чрез AI преживяване през собствените телефони на присъстващите. Виртуалните преживявания сътвориха Photomatik. За доброто настроение се погрижиха момчетата от БрасБос.  Сред уважилите събитието бяха известни певици, модели, актьори и инфлуенсъри, които изразиха своето възхищение от качеството на услугите и персоналното отношение на екипа на Дерма центъра.

Новият център е оборудван с най-съвременна апаратура и предлага широк спектър от процедури за лице и тяло, включително лазерни и радиочестотни  терапии, иновации като екзозомни антиейдж процедури, естетични корекции чрез лифтинг конци, филъри, ботокс  и дерматологични консултации с Quantificare. Водещият принцип на екипа е да осигурява персонализирана грижа за всеки клиент, гарантирайки високи стандарти на безопасност и ефективност.

Дерма Центърът на ул. Христо Матов 29 ще бъде отворен за посетители всеки ден от 08:00 до 20:00 часа.

За повече информация и записване на час, можете да се свържете с нас на телефон или да посетите нашия уебсайт.

Реклама
Реклама
Реклама