Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18936286 www.bgdnes.bg

НАЗДРАВЕ! Младен Кръстаич вари новата ракия

Бившият национален треньор едва смогва с гроздобера, води внучката си на детска градина

Бившият селекционер на националния отбор на България по футбол Младен Кръстаич може и да е все по-далеч от най-популярния спорт, но в личен и в бизнес план има от какво да е щастлив. Тези дни внучката на сръбския спец тръгна на детска градина, а той с радост я води при другите деца. За това се похвали самият Кръстаич с публикация в социалните мрежи.

Реклама

Става въпрос за по-голямата от двете внучки на бившия треньор на националния ни отбор - Елена. Тя е рожба на любовта между дъщеря му Светлана и зетя Боян. Преди по-малко от година двамата се сдобиха и с втора дъщеря, кръстена Нина. Покрай грижите за малката майката няма време да води каката на градина, та се налага дядото да поеме това приятно задължение.

За жалост, точно сега е гроздоберът и слагането на джибрите за новата ракия и Кръстаич едва смогва да се оправя и с това си задължение.

Бившият ни национален селекционер се отдаде на бизнеса, след като БФС го уволни. Кръстаич направи основен ремонт на ресторанта си в Кикинда. Специалистът е собственик на цялата сграда в центъра на града, в която е и ресторантът. Така успя да направи и хотел на горните етажи. "Ние съчетаваме духа и традицията на старото време с енергията и качеството на новото време", хвали се Кръстаич.

Макар да разполага с компетентен персонал, самият Кръстаич често може да бъде видян там. Бившият наставник прави и част от семейните тържества в ресторанта си. А в ресторанта в Кикинда са гостували приятелите му от "Партизан" Валери Божинов, Иван Иванов и Саша Илич.

Сърбинът от години произвежда и собствен алкохол и трупа пачки от доходоносния бизнес. Една бутилка от ракията му струва 60 лева. Цените са доста високи, но напълно отговарят на качествата на ракията, категоричен е Кръстаич. Един от специалитетите на бившия селекционер е кайсиевата ракия, която е сред най-търсените от пиячите. Ракията се произвежда в Банатско Велико село, което се намира край Войводина. Кръстаич върти дестилерията заедно със своя приятел Мирослав Кнежевич, а еликсирът се прави в къща с над един век история.

Бившият футболист разкрива, че дори звездите на "Барселона" са пили от неговата ракия. "И търсят още - споделя Кръстаич преди време. - Иван Ракитич ми се обажда и пита: "Братко, кога ще дойде?". Моите хора от "Барса" са луди по твоята ракия".

Четете още

Бившият треньор на националите по футбол Младен Кръстаич чукна 50 г. с ракиен пир

Бившият треньор на националите по футбол Младен Кръстаич чукна 50 г. с ракиен пир

След уволнението от БФС Младен Кръстаич стана хотелиер

След уволнението от БФС Младен Кръстаич стана хотелиер

Бившият селекционер на България Кръстаич стана дядо

Бившият селекционер на България Кръстаич стана дядо

НАЗДРАВЕ! Младен Кръстаич се хвали с новата ракия

НАЗДРАВЕ! Младен Кръстаич се хвали с новата ракия

Реклама
Реклама
Реклама