Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1895406 www.bgdnes.bg

Супермодел стана супергерой

Хайди Клум затвърди славата си не само на топмодел, но и на истински боец.

39-годишната германка показа изключителна мъжественост по време на драматична семейна ваканция на Хаваите. Хайди спаси от удавяне сина си Хенри и две детегледачки, без да загуби нито за миг присъствие на духа.


Манекенката реши да прекара спокойна великденска почивка на хавайския остров Оаху заедно с най-близките си. Хайди и четирите й деца - 8-годишната Лени, 7-годишния Хенри, Йохан (на 6 г.) и Лу (на 3 г.), отидоха на плаж заедно с новия й приятел - Мартин Кристен, и бавачките. Към компанията се присъедини и бащата на германката Гюнтер.

Реклама


Докато другите се забавляват на пясъка, палавият Хенри влиза във водата с две от гледачките си. В един момент в океана се образува водовъртеж и започва да повлича тримата навътре. Хайди за секунди осъзнава опасността и се мята с все сили към бедстващите. Гаджето Мартин, нейният бодигард, също скача да помага, разказва в. "Сън".


Смелата моделка изважда Хенри, след което се връща за бавачките. Двете жени са здраво уплашени и загубват ума и дума, но Хайди ги измъква с плуване въпреки масивното им тегло. На брега германката не спира да почине, а хуква да донесе вода за спасените. В този момент Мартин, макар и по-здрав от нея и все пак професионален телохранител, още едва си взема дъх и не може да се изправи след плуването.


Свидетели на драматичните сцени стават и други плажуващи, а мнозина снимат с телефоните си. По мнението на всички Хайди е проявила геройство, но красавицата скромничи. "Нищо особено не съм направила. Просто сторих това, което би сторила и всяка друга майка", споделя блондинката пред медиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама