Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18963340 www.bgdnes.bg

Лечителят мистик Георги Изворски твърди: Пъпът на света е в България

На най-пустото място в Родопите се пресичат паралел 42 и меридиан 24 

Пъпът на света се намира в България!

Това твърди лечителят мистик Георги Изворски. На най-пусто място на земното кълбо в Родопите се пресичат точките на паралел 42 и меридиан 24.

"Родопите не е само планината на Орфей, а на много посветени. Почти на всеки връх има светилище. Ненапразно България е определена като свято място от милиони, да не кажа милиарди години, защото тук е свещената пресечна точка. Координатите са 42 градуса северна ширина и 24 градуса източна дължина", обяснява Изворски.

Реклама

В горите край Велинград съществува изключителен енергиен център, предшестван от светилищен мегалит. Докато върви по каменистата пътека, Георги споделя, че около него се случват различни проекции и се отварят портали със специфична енергия.

"Нашите разходки са малко по-особени, защото минаваме през енергийни зони, забрани, антигравитационни пояси, портали. Това става с множество формули. Ако други хора минат след 10 минути, ще е просто разходка, всичко ще си е нормално", разкрива последователят на учителя Петър Дънов.

Изворски споделя и че усеща присъствието на много живи същества в планината. Освен това твърди, че именно на това място са събрани всички минерали и метали, които съществуват в света, но са в малки количества. По пътя в гората се минава и през космическо съоръжение. Изглежда като скала, но има силата да покрива огромен периметър, в който царуват любовта, целомъдрието и истината. В този район се получава съвършеният синхрон между сърцето, ума и волята.

"Това съоръжение е лазерно, а под него има подземие. Направено е преди 36 хиляди години, ние само го активираме", обяснява Георги.

Хората, които се докосват до Изворски, го наричат феномен, лечител, ясновидец. Георги обикаля страната, за да изнася своите беседи и мнозина твърдят - да им спасява живота. Мъжът е родом от град Божурище, израснал в семейството на военен летец и е учил в София и Велико Търново. В миналото Георги се е изявявал като поет, писател и журналист. Бил е голям почитател на екстремните спортове до далечната 1992 година, когато през август претърпява инцидент и това изцяло променя живота му. След няколко години решава да зареже всичко и да заживее в планината заедно с жена си Силвина.

"Хората мислят, че Париж е столицата на света, но не е! Тя е тук, в Родопите. Това място е много древно, много отдавна е открита тази точка, от която всъщност се захранва с енергия планетата. Оттук много ключово се разпределят енергийните потоци към цялата земя", категоричен е мъдрецът.

Реклама

Подземен град и вход към ада крие планината

Подземен град с тунели и водопади се крие под ивайловградското село Хухла. Коридорите под земята са толкова дълги, че от полите на Родопите минават под Стара планина и древната крепост Арчар, под дъното на река Дунав и излизат в Румъния. Входът към лабиринта се пази в строга тайна и по думите на хората ще бъде разкрит, когато "дочакаме по-добри времена".

Жителите на родопското село Воденичарско пък още си предават от уста на уста зловещите събития от 1912 г. Тогава свлачище с мистична сила, придружено с огнени кълба в небето, чупят едно от възвишенията. И днес може да се види дупката в планината, за която се твърди, че е вход към ада.

Четете още

МИСТЕРИЯ! Жена проходи на чудодейно светилище

МИСТЕРИЯ! Жена проходи на чудодейно светилище

Лечителят Косьо Любенов: С мисли и изчистване на аурата ще се преборим с коронавируса
Лечителят Косьо Любенов: С мисли и изчистване на аурата ще се преборим с коронавируса

Лечителят Косьо Любенов: С мисли и изчистване на аурата ще се преборим с коронавируса

Реклама
Реклама
Реклама