Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18992304 www.bgdnes.bg

Какво вещаят партийните номера за изборите

ГЕРБ с лидерска позиция, "ДПС - Ново начало" търси съмишленици, ПП-ДБ с трудни решения, изчислява нумерологът Нели Колева

"Трудности грозят партиите в изборния ден. Вибрациите от сбора между ден, месец и година се свързват с проблеми при коалиране, договорки и споразумения. Могат да се породят много спорове и пречки както за лидерите, така и в участващите в самите партии."

Реклама

Това заяви пред "България Днес" нумероложката Нели Колева в своята прогноза за изборите, които ще се проведат на 27 октомври т.г. Това вторият вот за парламент 2024 г. и седмият поред за последните три години.

"В съставните елементи на числото 27 липсва подвижност. Когато има изборен ден, трябва да има живи конфигурации, а тук има скучни енергии. Ден, месец и година са в затворено положение, което може доведе до трудности", каза също специалистката.

На 25 септември бе изтеглен и официалният жребий за номерата, под които попада всяка една от партиите. Нели Колева разкри символиката на числата, отговарящи на основните политически организации.

"Номер 18 е ГЕРБ-СДС. Единицата е символ на лидерство, понякога означава и ново начало. Дава позитивизъм, вяра и принципи, но е свързана и с егото, което вероятно ще е проблем. Осмицата дава оригинални идеи, но могат да са трудно постижими. Притежателите й са магнетични, възможно е да бъдат и арогантни. В негативен план числото дава вероятни трудности, бягство от отговорност и нарушаване на правила", разказа Колева.

За "ДПС-Ново начало" начело с Делян Пеевски под номер 8 експертката предвижда желание за съмишленици и партньори. То е число на отговорностите. Не са изключени обаче прибързани решения, крайности и липса на широк поглед над нещата.

"Седмицата отговаря на партия "Има такъв народ". Тази цифра иска да се съдружи, но понякога разделя. Отразява знания, опит и жажда за надграждане. 7 носи мъдрост, иска да разбере смисъла на нещата. Има нечетна вибрация и дипломация трудно се постига. В негативен аспект иска да се налага, с усилие се синхронизира с околните. Податлива е на съюзи, но държи да се спазват нейните правила", прогнозира Нели.

Реклама

Колева разгада и политическия съюз "Възраждане" с номер на бюлетината 12. За нея това е позитивно число. Двойката управлява народа и е състрадателна. Сборът на 1 и 2 - 3 се свързва с късмета и прогреса, а 1 се стреми към лидерство. В негативен план 12 има склонност към налагане и собствена изгода.

"Алианс за права и свободи" с Ахмед Доган е с номер 13. Тройката е символ на късмета и лесно прави съюзи. Сборът 4 се стреми към материалното, дисциплината и има организация. Очаква се завоюване на нови позиции. Трябва да се следва хармонията, защото числото е стабилно, но може да е проблемно, разрушително", каза експертката.

За номер 26 на коалицията "Продължаваме промяната-Демократична България" специалистката разкри, че е възможно трудно взимане на решения. 2 избягва конфликти, а 6 е символ на баланса. Числото е свързано с емоцията, но е възможно да се измъкват от обещания. Заради Урановото влияние притежателят на номера вярва в себе си, може да се справи с трудностите, но трябва да внимава, защото има нестабилност.

"БСП - Обединена левица" е под номер 28. Двойката избягва конфликти, хармонична е заради връзката й с Луната. Осем е носител на отговорността, но са възможни разностранни интереси. Вижда се стремеж към лидерство, чести промени в партньорството и дисциплина. Могат да са максималисти, но винаги търсят хармонията", завърши нумероложката.

Реклама
Реклама
Реклама