Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19000643 www.bgdnes.bg

Монголка става звезда в нета с клипове за туршия в пловдивско село

С клипове как прави туршия със свекървата става известна в социалните мрежи монголката Ганчимек Иванова. Видеата са от пловдивското село Болярино, където живее семейството.

Монголката получава българското име Аня. Тя женена за нашенеца Мариян, имат 3 деца. Живеят в САЩ, но преди година се установяват в България. Малчуганите вече знаят химна, "Аз съм българче" и "Хаджи Димитър". Не обичат бургери и пици, а мекици и бухтички.

Реклама

Ганчимек живее в Монглолия до 15-годишна възраст. Преди 13 г. се омъжва за Мариян и започва да отбелязва българските празници. С него се запознават в български чалга клуб в Щатите. Решават, че за децата е най-добре да растат в България. "Тук всичко е насочено към здравината на семейството, по-безопасно е за децата. Не трябва да се притесняваме за престрелки в училищата и всичко останало, което се случва в САЩ", споделя Аня в предаването "Отблизо" по БНТ.

Оказва се, че монголката прави повече лютеница и зимнина от много български домакини. "Трябва да работиш, за да ядеш. Обичам да помагам в градината, да я гледам как разцъфтява и как узряват зеленчуците. Обичам да бера краставици и домати", разказва чужденката.

Според нея общото между България и Монглоия е семейството. "Много е важно да се прекарва време с по-възрастните ни роднини, уважението към тях", категорична е Аня.
Докато в Монголия трябва да обгрижваш по-възрастните, тук свекървата й Елена й показва българското гостоприемството. "Бях чувала много лоши истории за свекървите, че искат постоянно да командват. Но след раждането на детето видях, че тя иска да готви и да ми помага. Толкова се трогнах! Постоянно ми викаше "душичка, почини си". Казваше ми: "И двете обичаме един и същ мъж. Защо да се караме?". Така разбрах, че не сме конкуренция, между нас има само любов", казва Ганчимек за отношенията със свекървата.

Тук тя става инфлуенсър в социалните мрежи именно благодарение на клипове с Елена, майката на Мариян. Видеата стават популярни в мрежата и са гледани от милиони. "Ценя колко е добра с мен, обичам я", казва монголката за свекърва си.
В България тя е щастлива, чувства се като вкъщи. Освен това за децата й най-ценното в България е това, че имат баба и дядо.

Четете още

Свекърва дави снахата в локва

Свекърва дави снахата в локва

ВИЖТЕ какво каза Катето Евро на Сашо Кадиев на олтара

ВИЖТЕ какво каза Катето Евро на Сашо Кадиев на олтара

Ралица Паскалева ТРОГНА: Имам свекърва мечта!

Ралица Паскалева ТРОГНА: Имам свекърва мечта!

Свекърва едва не разделила двойка от "Един за друг"

Свекърва едва не разделила двойка от "Един за друг"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама