Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19001909 www.bgdnes.bg

Първата жена на Краси Ранков е тайна любов на Илия Павлов

*Зад кулисите на родния елит 

*Лили Славова идва да види внучето на актьора от втората му жена 

Тайната любов на Илия Павлов дълги години била актрисата Лилия Славова, която от години живее в Щатите, научи "България Днес".

69-годишната жена е първа съпруга на актьора Краси Ранков, с когото имат син - Светослав. Тези дни се разбра, че дъщеря му Златина пък, която е от втората му съпруга Елена, има внучка, а таткото е небезизвестният Калин Врачански. Именно новото бебе в семейството ще види Лили Славова, която идва в България, а с Краси Ранков са в перфектни отношения.

Реклама

Лили Славова също е популярна. Тя е първата, на която покойният "Мултигруп" шеф се обяснява в любов още в тийнейджърските години. Двамата се познават от детството, та чак до смъртта на бизнесмена, когато именно с Лили Илийката говори, когато е смъртоносно прострелян. "От малка обичах да си играя с момчетата. По лагерите и състезанията, аз тогава бях лекоатлетическа звезда, а той борец, всички ми викаха "како", но имахме и незабравими спомени от флиртове, целувки и влюбвания с него", спомня си днес Лили.

По-късно бившата актриса помага на Павлов да се установи в Щатите, като намира къща за семейството му на пет минути от собствения си дом. "Когато Паула се роди, Дарина имаше нужда от помощ и давах "назаем" майка ми, която живееше при нас. Така и "забравиха" да ми я върнат девет години. Тя беше бабата на децата им. Те нямаха други баби. Знаете, че и Дарина, и Илия бяха останали без майки", смее се днес Славова. Но докато тогава Дарина и тя били като сестри, днес двете почти не се чуват. "Виждали сме се по различни поводи, но рядко общуваме. Аз съм близка с дъщеря й Паула, с Венцеслава и Терек, както и с Тони Чергиланова, първата жена на Илия", обяснява Лили.

Години след това актрисата остава да живее в Щатите и там прави своя кариера. "След пет брака, три развода, седем прекрасни деца и четири внучки, как да се чувствам, днес съм щастлива", обяснява красивата русокоса жена, чийто живот е достоен сюжет за филм. През главата на Лилия са минали преживелици от рода на съпругът ти да те "отвлече" в Щатите с военен самолет по време на социализма, да родиш бебе в шестия месец, лекарите да се преборят за неговото оцеляване и то да разцъфне в невероятна красавица, или пък да победиш рака след 22 операции и да разказваш за това с усмивка като някакъв подарък.

"Питате ме как открих рака? Като цяло съм много енергична, но почнах да се чувствам изморена постоянно. Оказа се, че имам рак на гърдата, излязъл вече от клетката с 1 мм. Не успяха лесно да го спрат след три операции, затова подходих радикално - пълна ампутация. Точно когато реших, че всичко е ок, и ракът се появи отново и отново. И така общо 22 операции, но ето че още съм тук. Намирах упование в децата, приятелите, съпруга си. Загубих доста части от тялото си, но спечелих опит и философията ми за живот се промени. Но ето днес мога да се радвам на живота, защото знам колко е ценен той", заключава красивата актриса.

Четете още

Краси Ранков: Внукът ми от Калин Врачански прилича на мен

Краси Ранков: Внукът ми от Калин Врачански прилича на мен

Дарина Павлова се зарече, че повече няма да се омъжва

Дарина Павлова се зарече, че повече няма да се омъжва

Актьорът Краси Ранков дядо за четвърти път

Актьорът Краси Ранков дядо за четвърти път

Дарина Павлова омъжи дъщеря си

Дарина Павлова омъжи дъщеря си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама