Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1907161 www.bgdnes.bg

Георги Гергов: Всеки българин ще живее достойно с промените на БСП

Областният председател на БСП в Пловдив Георги Гергов е на мнение, че с промените, които неговата партия предлага, всеки българин ще живее достойно.

"Плоският данък си изигра ролята, когато имахме 25-30 милиарда инвестиции в държавата. Не е трагично, че предлагаме вариант, с който да се върви напред. В нашата програма за управление няма област, в която да не пипнем. Всичко е реалистично, когато се намерят хората, които могат да го направят", заяви Гергов.

Реклама


"Трябва да се работи по няколко основни въпроса - промени в законодателството, предлагаме 10-годишна програма за създаване на индустриални предприятия. В България има много предприятия, които работят, но само тези, които изнасят, стоят над водата. Износът трябва да вземе своето място и БСП ясно го казва", каза още бизнесменът.

По повод казаното от Румен Петков, че Станишев сам саботира кампанията с имена в листите като това на Мартин Захариев Гергов заяви, че не е мястото в медиите да се коментират решенията на лидера. "Ние имаме конгрес и там ще се коментират тези неща", обясни Гергов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама