Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1909187 www.bgdnes.bg

Милото с три приоритета като депутат: Култура, образование и здравеопазване

Три приоритета изброи кандидатът за депутат от "Другата България" Калин Сърменов, който се прочу с ролята на Милото в "Седем часа разлика".


Според него най-важни сектори са културата, образованието и здравеопазването.

"Знам къде съм, какво искам и как да го направя", каза Сърменов в типичния си намахан стил. Той е водач на листа в два града.

Реклама

"Никога не съм имал политически намерения. Мотивация за участие в политиката ми дадоха събитията от преди месец. Предишната администрация си вършеше работа. Добре или лошо не коментирам", каза Сърменов.

"Съмнявам се, че с изборите през май ще се решат проблемите. Според мен ще има избори и през септември, което не е хубаво. От това губи само държавата, каза още той. Ние трябва да погледнем разумно на това което се случва. Реформата в културата и по специално в театрите беше много добра. Такова нещо не беше правено 23 години. Тези неща сега ще зациклят. Кому беше нужно това?", запита риторично актьорът и шеф на Сатиричния театър.

"Аз не казвам, че не трябва да има недоволство, но това недоволство трябва да отиде в правилната посока. Това е другата причина да се захвана с политика, разкри Сърменов. Аз съм далеч от мисълта, че сам ще оправя всички неща. Най-големият ми страх е държавата да не функционира", каза още Сърменов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама