Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1909866 www.bgdnes.bg

Простреляната по време на разходка над хижа „Здравец" още в шок

Четвърти ден, откакто бе простреляна по време на разходка над хижа „Здравец", Михаела Станчева е все още под наблюдение в болницата, съобщава „Марица.БГ". Лекарите прогнозират, че до ден-два ще я изпишат, но раната е голяма и искат да са сигурни, че няма да има усложнение.

"Михаела все още е в шок от случилото се, беше страшно", каза Веселин Пеев. Той и Михаела са гаджета вече втора година и той не се отделя от болничното й легло.

Реклама

„В петък следобед се разхождахме някъде на около 3-4 км над района на екохотела, в един момент Михаела се измори и седна, аз все още бях прав наоколо. Внезапно се чу изстрел, вероятно е било наблизо, защото след това ушите ни бяха пропищели от тътена", спомня си той.

„Синът ми каза, че си спомня как момичето му е казало, че нещо я припарило по крака, преди да усети болката", допълва бащата на младежа, известния асеновградски ресторантьор Недялко Пеев, който допреди години държи комплекса "Свети Кирик".

„Имаше кървене от крака, едва след това видяхме, че изходната рана е по-сериозна. Само предположихме какво може да се е случило, но нямахме време и тръгнахме спешно към Пловдив", спомни си още Веско.

И все пак младежите се огледали, ослушали, но хора не са забелязали. От болницата по-късно потвърдили, че става дума за огнестрелна рана, но куршумът е излязъл през тазовите части.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама